Kerstboom Amsterdam heeft de mooiste kerstbomen!

Gratis Bezorgd!

Nordmann kerstbomen!

De mooiste Nordmannen.
Ware eye catchers!

Gratis Bezorging!

Bestel voor 15 uur, morgen in huis!
Volg je bezorger live!

Ecologisch verantwoord!

Voor iedere verkochte kerstboom wordt er weer een nieuwe geplant.

Nordmann kerstbomen

Top of Premium kwaliteit.

Bij Kersboom Amsterdam kennen we twee soorten kwalitatief sterke Nordmann kerstbomen. De Premium kwaliteit is een prachtige volle royale kerstboom, met takken dicht op elkaar. De Top kwaliteit is ook een mooie volle kerstboom, maar heeft iets meer ruimte tussen de takken. Over het algemeen is de Top kwaliteit wat smaller dan de Premium kerstboom.

Kerstboomstandaard

Easyfix - kaarsrecht binnen een paar seconden.

Geen gedoe meer met de kerstboom recht houden en pinnen aanschroeven. Met het Easyfix systeem staat je kerstboom stabiel en recht binnen een paar seconden. Alle Easyfix kerstboom standaards (waterbakken en houten kruizen) beschikken over een pin. Voor vertrek boren wij een gat in de onderkant van de kerstboom. Heb je zelf thuis een geen Easyfix, maar nog wel tevreden met je standaard? Wij zagen alle onze kerstbomen netjes recht af voor vertrek, zodat je de kerstboom recht in de standaard kan plaatsen.

Kerstballen

Klassiek, trendy en chique .

Heb je nog geen kerstballen of kan je kerstboom wel wat aanvulling gebruiken? We hebben boxen van 26 kerstballen in verschillende kleuren. Een set kerstballen bestaat uit een mix van glanzend, mat en glitter, de kerstballen zijn 6,8 en 10 cm groot. Bij een afname van meerdere boxen kerstballen, ontvang je automatisch korting.

1 set € 19,45 - 2 sets € 18,45 per set - 3 of meer sets € 17,45 per set.

Versierpakketten

Ruim 10 verschillende thema's.

Soms is het lastig om te kiezen uit de enorme hoeveel versiering die vaak aangeboden wordt. Maar wij helpen je! Wij hebben namelijk prachtige complete decoratie sets voor je samengesteld, aangepast op verschillende interieur stijlen. Door de combinatie van die unieke en bijzondere items die we hebben gekozen, creëer je van je kerstboom een echte blikvanger.  

Kerstboomverlichting

Voor binnen en buiten.

Kerstboomverlichting in de kleur warm wit. In verschillende lengtes / aantal lampjes verkrijgbaar. De kerstboomverlichting is geschikt voor binnen en buiten en heeft 8 verschillende standen , eenvoudig te bedienen met een knop. Bekijk bij de veel gestelde vragen hoeveel lampjes er in een kerstboom gaan.

Kerstboom Amsterdam

L

Wat leuk dat je ons hebt gevonden. Hiervoor word je beloond met een aanbod van de allermooiste kerstbomen. Echt waar! Met volle trots kunnen we vertellen dat onze kerstbomen uit het kerstbomen walhalla Denemarken komen. De bodem en het klimaat daar, is de perfecte voeding voor de kerstbomen en dan selecteren wij daar ook nog eens de aller mooiste. Uiteraard ecologisch verantwoord. Ieder jaar worden er zelfs meer bomen geplant dan dat er verkocht worden.

Kerstboom kopen & bezorgen Amsterdam

Ben je op zoek naar een mooie kerstboom van zeer goede kwaliteit? Wij zijn je graag van dienst! Je kunt ook kiezen uit verschillende standaards, verlichting, kerstballen en zelfs complete decoratiesets. Kies zelf de gewenste bezorgdatum en volg onze bezorger live.

 

Kerstboom kopen Amsterdam

Een kind kan de was doen. De eerste keuze betreft een boom van Premium of Topkwaliteit. Ga je voor de mooiste kerstboom van Amsterdam of voor een mooie volle zeer scherp geprijsde kerstboom? Voor ieder wat wils en van goede kwaliteit. Wij leveren absoluut geen afdankertjes! Voordat de kerstboom bij ons vertrekt, zagen wij de kerstboom netjes recht af en boren een gat aan de onderkant voor de kerstboomstandaard met een pin. Heb je nog geen kerstboomstandaard, vergeet die dan niet mee te bestellen. Indien gewenst kan er ook nog voor versiering of verlichting worden gekozen. Weet je zeker dat je bestelling compleet is, ga dan door naar de betaalpagina. Kies je gewenste bezorgdatum en betaal via Ideal of je creditcard.

Veel gestelde vragen

€0,00, wij bezorgen gratis

Geen probleem! Wij rijden door heel Nederland.

Je kan zelf de bezorgdag kiezen.

Jazeker! De chauffeur is zelfs de dag van de bezorging door jou te volgen zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Dit is ons advies als je zelf nog geen kertballen / decoatie hebt voor in de kerstboom.

100 – 125 cm – 1 set a 26 stuks

125 – 150 cm – 2 sets a 26 stuks

150 – 175 cm – 3 sets a 26 stuks

175 – 200 cm – 4 sets a 26 stuks

200 – 225 cm – 5 sets a 26 stuks

225 – 250 cm – 6 sets a 26 stuks

250 – 300 cm – 7 sets a 26 stuks

Premium Kwaliteit Kerstboom:

100 - 125 cm - 400 lampjes

125 - 150 cm - 560 lampjes

150 - 175 cm - 700 of 800 lampjes

175 - 200 cm - 800 of 1000 lampjes

200 - 225 cm 1000 of 1200 lampjes

225 - 250 cm 1200 of 1500 lampjes

 

Top Kwaliteit Kerstboom:

150 -175 cm - 700 lampjes

175 - 200 cm - 800 lampjes

200 -250 cm - 1000 of 1200 lampjes

250 - 300 cm 1500 of 2x 1000 lampjes

 

Onze kerstbomen worden allemaal voorgeboord. Ideaal voor de Easyfix standaard.

Alle bomen worden voor vertrek netjes recht afgezaagd, waardoor je de kerstboom thuis goed in de standaard kan plaatsen.

Nee, wij verkopen geen kerstboom met kluit.

Na aankoop kan het temperatuurverschil best groot zijn voor de boom als hij direct in de huiskamer wordt geplaatst. Ons advies is om de boom minstens 12 uur te laten acclimatiseren in een koelere ruimte in huis. Heb je deze ruimte niet dan kun je er ook voor kiezen om hem op het balkon of in de tuin uit de wind tegen de binnenmuur plaatsen. Zet de boom binnen niet te dicht bij de verarming en ook niet op de tocht. Vul het water bij indien nodig en je kan de boom zelfs nat sprayen met een plantenspuit.

Nooit leuk natuurlijk. Zeker niet met de feestdagen. Wij zullen onze uiterste best doen om het proberen op te lossen.

Winkelwagen